Η αναγέννηση του Λούκας Μπογέ (VIDEO)

Αποτελέσματα και βαθμολογία στη Super League
Photo Credits: INTIME

O πρώην άσος της ΑΕΚ έχει βρει τον εαυτό του στην Ισπανία με την Ελτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ποιότητα του Λούκας Μπογέ είναι αναμφισβήτητη. Θα είχε κάνει καριέρα σε ομάδα τοπ επιπέδου αν δεν είχε τα πολλά και συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Στην ΑΕΚ άφησε καλές εντυπώσεις. Οσο έπαιζε. Αλλαξε ομάδες. Δεν μπορεί να στεριώσει. Φέτος όμως δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του. Η πορεία του στην Ελτσε κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Στην Ισπανία έχουν να λένε για τον Αργεντίνο άσο. Τις τελευταίες μέρες έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τα δίχτυα και είναι ο επιθετικός που κάνει τη διαφορά. Σε δέκα ματς μετράει τρία γκολ. Αρκετά για μια ομάδα όπως η Ελτσε που παλεύει για την παραμονή της στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Κάντιθ και Εϊμπαρ είναι τα ως τώρα θύματα του. Είναι μόλις 24 ετών. Αν ξεπεράσει τους τραυματισμούς του μπορεί να ξανακάνει μεγάλη μεταγραφή.

Σαν εκείνη όταν πριν από τέσσερα χρόνια από τη Νιούελς έφυγε για την Τορίνο και μετά στη Θέλτα. Στην ΑΕΚ σε 23 ματς κατάφερε 6 γκολ. Είχε έρθει ως δανεικός από την Τορίνο.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα τρία γκολ που έχει πετύχει ο Μπογέ στην ισπανική λίγκα με την Ελτσε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X