ΑΕΚ: Οι πρώτοι στόχοι του Κονέ και ο Κατσουράνης

ΑΕΚ: Οι πρώτοι στόχοι του Κονέ και ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Κονέ σηκώνει μανίκια στην ΑΕΚ - Συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ επέστρεψε και επίσημα χθες στην ΑΕΚ.

Ενα παιδί της ΑΕΚ, ένας άνθρωπος που αγαπά την ομάδα και την υπηρέτησε με μεγάλη προσφορά την σεζόν του πρωταθλήματος το 2018. Και από εκεί εκτιμήθηκαν πολλά για να πάρει αυτό το σημαντικό πόστο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ενωσης ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην θέση του Ιλια Ιβιτς ο οποίος αποχώρησε χθες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Και ήδη ξεκίνησε από χθες σημαντικές επαφές, ενώ μίλησε και χθες και σήμερα με τον Μανόλο Χιμένεθ με τον οποίο θα έχει συνάντηση την Κυριακή στα Σπάτα.

Τα πρώτα… βήματα Κονέ

Το πρώτο που έχει να κάνει ο πρωταθλητής με την ΑΕΚ το 2018, Παναγιώτης Κονέ, είναι να αξιολογήσει το υπάρχον υλικό καθώς μπαίνουμε και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και σε επίπεδο παικτών, αλλά και σε επίπεδο στελεχών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επειτα, στόχος του είναι να μπουν κάποιες συγκεκριμένες αρχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να ξεκινήσει η εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Και στο κομμάτι αυτό αναμένονται σύντομα κομβικές αλλαγές, για να αλλάξει η νοοτροπία αρκετών εντός ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Κονέ, επίσης, θέλει μόνιμη εγκατάσταση στα Σπάτα, να είναι εκεί η βάση του ώστε να είναι πολύ κοντά στην ομάδα σε κάθε ευκαιρία και συνεχώς. Και για να βλέπει τι συμβαίνει, αλλά και να μιλά ο ίδιος με παίκτες, προπονητή και όλο το τιμ. Αλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να νιώσει άνετα και να μπορεί να προσφέρει αυτό που μπορεί.

Τέλος, στόχος του 33χρονου είναι να φτιάξει ένα τμήμα σκάουτινγκ που θα λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών που πρέπει για την ΑΕΚ. Αναφορικά πάντως με την ατζέντα του μπορεί να μην είναι έτοιμος ΤΔ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός της Ελλάδας έχει βρεθεί ως ποδοσφαιριστής σε Ιταλία και Ισπανία, ενώ μικρός έπαιξε μπάλα και στην Γαλλία.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι στο κομμάτι των μεταγραφών και του σκάουτινγκ θα χρειαστεί μεγάλη και σημαντική βοήθεια από το ίδιο το κλαμπ και νέα έμπειρα στελέχη.

Τι ισχύει για Κατσουράνη

Οσον αφορά για τον Κώστα Κατσουράνη, την περίπτωση του οποίου πρώτο το enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες, έχει μπει προς το παρόν στον πάγο. Και αυτό διότι παρότι συζητήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς το παρόν έχει βάλει στον… πάγο το θέμα.

Πάντως, κάθε άλλο παρά έχει «καεί» η υπόθεση του «Κατσούρ» καθώς αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου η έλευσή του όταν έχει προσαρμοστεί ο Παναγιώτης Κονέ στον σύλλογο. Κάτι που θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X