Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με ΤΖΟΚΕΡ: Απόψε στις 22:00 κληρώνει 900.000 ευρώ – Πώς θα διεκδικήσετε το έπαθλο από το σπίτι

Η Τρίτη φέρνει κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ με 5,2 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το άστρο της τύχης θα οδηγήσει απόψε έναν ή περισσότερους παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ στο έπαθλο των 900.000 ευρώ, αρκεί να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα. Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 21:30, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση.

Τα βήματα για online εγγραφή και συμπλήρωση δελτίου

Για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά και να διεκδικήσετε το χριστουγεννιάτικο έπαθλο των 900.000 ευρώ, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε online εγγραφή στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Από υπολογιστή,  πατάτε «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Επιλέγετε το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε και δημιουργείτε λογαριασμό. Με την υποβολή της φόρμας, λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Με ανάλογο τρόπο θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία κατεβάζετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο λαμβάνετε με email. Επιπλέον, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

Πού θα παρακολουθήσετε την κλήρωση

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και όλες τις κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00, έχετε τρεις επιλογές. Το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, την ιστοσελίδα tzoker.gr  και την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X