Ted Lasso: Το Any Given Sunday έγινε κωμωδία και είναι η σειρά-έκπληξη της χρονιάς που γελάς και συγκινείσαι ταυτόχρονα

Ted Lasso: Το Any Given Sunday έγινε κωμωδία και είναι η σειρά-έκπληξη της χρονιάς που γελάς και συγκινείσαι ταυτόχρονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο 2020 ήταν και θα είναι για μερικά ακόμα 24ωρα, μια χρονιά που είχε πολλές νέες σειρές. Κι η αίσθηση ελέω πανδημίας και καραντίνας είναι πως αυτές οι πολλές ήταν ακόμα περισσότερες και σίγουρα ξεπέρασαν κάθε άλλη χρονιά.

Το δίχως άλλο ήταν πολύ περισσότερες οι σειρές που είδαμε οι περισσότεροι εξ ημών και υμών λόγω του αρκετού ελεύθερου χρόνου.

Έχοντας κατά νου αυτά τα στοιχεία, δε γινόταν παρά να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή και να κάτσουμε να δούμε με τρομερή αφοσίωση, ίσως πρωτοφανή για τη φετινή χρονιά, μια σειρά που αρκετές ιστοσελίδες στο εξωτερικό χαρακτηρίζουν ως μια από τις κορυφαίες, αν όχι η κορυφαία της χρονιάς.

Και το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμα περισσότερο γιατί πρόκειται για κωμική σειρά, ένα είδος που την τελευταία 5ετία δεν μας έχει προσφέρει κάτι που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό της κορυφαίας σειράς της εκάστοτε χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X