La Liga: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ (VIDEO)

La Liga: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε άνετα τελικά 2-0 τη Γρανάδα στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» για τη 15η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με την Ατλέτικο, αφήνοντας την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του φετινού Europa League στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Οι «μερένχες» δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να «διασπάσουν» σωστά την άμυνα των Ανδαλουσιανών στο πρώτο ημίχρονο και αναλώθηκαν μόνο σε κάποιες μικροευκαιρίες στην εστία το Ρουί Σίλβα, που ήταν όταν χρειαζόταν.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκαν πιο αποφασισμένοι και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την πίεση που άσκησαν με την καρφωτή κεφαλιά του Κασεμίρο στο 57’, έχοντας χάσει προηγουμένως τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Μετά το 70,΄οι πρωταθλητές Ισπανίας «κατέβασαν τους ρυθμούς», όμως δεν απειλήθηκαν και ήταν πάντοτε επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, φτάνοντας τελικά στο 93’ στο 2-0 με το καταπληκτικό πλασέ του Μπενζεμά λίγο έξω από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X