Serie A: Διπλό της Ιντερ στη Βερόνα -Επιασε κορυφή (VIDEO)

Serie A: Διπλό της Ιντερ στη Βερόνα -Επιασε κορυφή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο γκολ από… αέρος, η Ιντερ λύγισε εκτός έδρας την Ελλάς Βερόνα (1-2) και με ματς περισσότερο ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα στο Campionato έδωσε η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία έφτασε τις 7 σερί νίκες και πάτησε στην κορυφή έχοντας αγώνα περισσότερο από την Μίλαν [παίζει εντός με την Λάτσιο]. Οι Nerazzurri βρήκαν δύο γκολ από δύο σέντρες και για πρώτη φορά φέτος, βρέθηκαν στην κορυφή της Serie A.

Πολύ κλειστό από φάσεις ήταν το πρώτο μέρος, με την Ιντερ να έχει μία μεγάλη ευκαιρία στο 36’, όταν ο Λουκάκου κράτησε και έδωσε στον Λαουτάρο Μαρτίνες, το σουτ του οποίου έβγαλε με το ένα χέρι ο Σιλβέστρι, ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με το τετ-α-τετ του Ντι Μάρκο από πλάγια θέση, με τον Χαντάνοβιτς να μην αφήνει τον πρώην Ιντερίστα να σκοράρει.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κόντε πήρε νωρίς προβάδισμα, αφού στο 52’ ο Χακίμι έκανε σέντρα ανάμεσα από τρεις και ο Λαουτάρο με τεχνικό βολέ δοκάρι-και-μέσα έγραψε το 0-1. Οι Nerazzzurri πήγαν άμεσα πίσω και το πλήρωσαν στο 63’ όταν ο Χαντάνοβιτς έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρι του και ο Ιλιτς από κοντά είχε εύκολο έργο. Ευτυχώς για την ομάδα του Κόντε το 1-1 δεν έμεινε για πολύ καθώς η ομάδα του βρήκε δίχτυα από ένα ακόμα γέμισμα. Στο 69’ το έκανε ο Μπρόζοβιτς και ο Σκρίνιαρ με ωραία κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, που πήρε τελικά την πολύ σημαντική νίκη αφού το φάουλ του Μιγκέλ Βελόζο στο 86’ πέρασε μόλις έξω από το παραθυράκι του Χαντάνοβιτς (1-2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X