Η Γιουβέντους πρωταθλήτρια κόσμου σε τατουάζ οπαδών! (ΦΩΤΟ)

Η Γιουβέντους πρωταθλήτρια κόσμου σε τατουάζ οπαδών! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η λατρεία των ultras και των φανατικών οπαδών με την ομάδα τους εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Γιουβέντους έχουν «χτυπήσει» τα περισσότερα τατουάζ για την ομάδα τους από κάθε άλλο κλαμπ στον πλανήτη, σύμφωνα με έρευνα ιστοσελίδας στις φωτογραφίες του Instagram. Πρώτη η Άρσεναλ από Αγγλία, δεύτερη συνολικά η Ρίβερ Πλέιτ.

Η λατρεία των ultras και των φανατικών οπαδών με την ομάδα τους εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και σίγουρα ένας από τους πιο διαδεδομένους και… συμβολικούς είναι τα τατουάζ. Σε ένδειξη πίστης και υπόσχεσης ότι θα την κουβαλούν για πάντα μαζί τους, αρκετοί σκληροπυρηνικοί fans «χτυπάνε» τατού το κλαμπ που υποστηρίζουν και στη συγκεκριμένη κατηγορία τον τίτλο κερδίζουν με διαφορά οι φίλοι της Γιουβέντους!

Σύμφωνα με έρευνα κατά προσέγγιση της ιστοσελίδας «Goodluck Mate», η οποία συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες με τατουάζ ομάδων που έχουν δημοσιευθεί στο Instagram, οι οπαδοί των Μπιανκονέρι μετρούν 4.881 ξεχωριστά σχέδια, υπερδιπλάσια από τη 2η, Ρίβερ Πλέιτ (2.076). Στην 3η θέση με μικρή διαφορά βρίσκεται η Άρσεναλ, ενώ η 4η ομάδα με πάνω από 1.000 τατουάζ οπαδών είναι η Λίβερπουλ.

Αναλυτικά η 10άδα:Η Γιουβέντους πρωταθλήτρια κόσμου σε τατουάζ οπαδών! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X