Καν: «Ο Αλάμπα ψάχνει για νέα ομάδα και πρέπει να το δεχτούμε»

Καν: «Ο Αλάμπα ψάχνει για νέα ομάδα και πρέπει να το δεχτούμε»
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν θα αποτελέσει απο την Μπάγερν Μονάχου ο Νταβίντ Αλάμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για νέα ομάδα ψάχνει ο Νταβίντ Αλάμπα, όπως δήλωσε ο Όλιβερ Καν, καθώς από την Μπάγερν του έκαναν πρόταση ανανέωσης, όμως δεν προχώρησε.

Παρελθόν θα αποτελέσει απο την Μπάγερν Μονάχου ο Νταβίντ Αλάμπα όπως όλα δείχνουν, καθώς όπως δήλωσε κιόλας ο Όλιβερ Καν, οι Βαυαροί έκαναν πρόταση στον Αυστριακό για νέο συμβόλαιο, όμως αυτός με τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, δεν ακολούθησαν αυτή την κατεύθυνση.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την ανανέωση του συμβολαίου του. Του προσφέραμε μια πολύ πλεονεκτική επέκταση, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να υπογράψει. Ωστόσο, ο Νταβίντ και ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, δεν ακολούθησαν αυτή την κατεύθυνση. Προφανώς, ψάχνουν για νέο σύλλογο και πρέπει να το δεχτούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τερματοφύλακας της Μπάγερν στη Bild.

Έτσι, ο Αλάμπα, ο οποίος είναι απο το 2008 στους Γερμανούς, μπορεί απο την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, με τις Ίντερ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτές που έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον 28χρονο αμυντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X