Πάνος Λούπος: «Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, έχει σημασία και το να σε γουστάρουν οι παίκτες» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, έχει σημασία και το να σε γουστάρουν οι παίκτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σημερινό σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ πέφτουν… βροχή τις τελευταίες ώρες.

Τα θέματα είναι πολλά, τα καινούρια πρόσωπα πολλά και το πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη νέα της «σύνθεση» δεν απέχει πολύ. Στο σημερινό του σχόλιο στο ENWSI TV, ο Πάνος Λούπος καταπιάνεται με το ζήτημα του προπονητή μετά την φυγή του Μάσιμο Καρέρα και την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ για τέταρτη φορά.

Οπως λέει, «καλώς ή κακώς, το αν οι ποδοσφαιριστές γουστάρουν τον προπονητή έχει σημασία». Αλλωστε, διαφορετικά αποδίδουν οι παίκτες όταν παίζουν και για τον προπονητή. Και για τον Καρέρα δεν έκανε κανείς το κάτι παραπάνω.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Πάνου Λούπου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X