Σε ομάδα - έκπληξη κλείνει ο Μάριο Μάντζουκιτς!

Πολύ σοβαρό είναι πια το ενδεχόμενο επαναπατρισμού για τον Μάριο Μάντζουκιτς

Σύμφωνα με κροατικό Μέσο, ο Μάριο Μάντζουκιτς έχει στα χέρια του μυθική πρόταση από την Όσιεκ για να επιστρέψει στην χώρα του και να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Πολύ σοβαρό είναι πια το ενδεχόμενο επαναπατρισμού για τον Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος είναι έτοιμος να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του κροατικού πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος σέντερ-φορ, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος, μετά την εμπειρία του στον αραβικό κόσμο, έχει δεχθεί πρόταση για συμβόλαιο 2,5 ετών, με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ που θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της κροατικής λίγκας.

Πίσω από αυτή την μεταγραφή έκπληξη κρύβεται ο νέος προπονητής της Όσιεκ, Νέναντ Μπιέλιτσα, αλλά και ο βαθύπλουτος Ούγγρος ιδιοκτήτης, Λόριντς Μέσαρος, ο οποίος έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για νέο γήπεδο, νέο προπονητικό κέντρο και έχει υποσχεθεί μεταγραφές ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τριετίας.

Η Όσιεκ είναι ισόβαθμη στους 33 βαθμούς με την ισόβια πρωταθλήτρια Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αν τελικά ευοδωθεί μία τέτοια μεγάλη κίνηση είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει τις ισορροπίες στο εγχώριο πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X