Ψηφίστηκε η διάταξη: Παίρνουν μερίδιο από το Στοίχημα οι ομάδες

Ψηφίστηκε η διάταξη: Παίρνουν μερίδιο από το Στοίχημα οι ομάδες
Photo Credits: INTIME

Η διάταξη του υπουργείου Οικονομικών για κλιμακωτή φορολογία στα τυχερά παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αίτημα ετών από τις ομάδες του ποδοσφαίρου τουλάχιστον, για ποσοστό από το «Στοίχημα» παίρνει σάρκα και οστά…

Η διάταξη του υπουργείου Οικονομικών για κλιμακωτή φορολογία στα τυχερά παιχνίδια έγινε νόμος του κράτους καθώς ψηφίστηκε την Τετάρτη 23/12.

Ποσοστό από τα έσοδα που θα προκύψουν θα δοθεί για χρηματοδότηση αθλητικών ομάδων, χωρίς μέχρι στιγμής να διευκρινιστεί αν θα αφορά μόνο τις ομάδες ποδοσφαίρου που είναι εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Στοιχήματος ή και άλλων αθλημάτων.

Την απόφαση θα πάρουν το υπουργείο Οικονομικών και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως ανέφερε ο τελευταίος στον λογαριασμό του στο twitter.

«Ψηφίστηκε η διάταξη για κλιμακωτή φορολογία κερδών από τυχερά παίγνια & ποσοστό επ’ αυτών των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για χρηματοδότηση αθλητικών ομάδων. Με ΥΠΟΙΚ θα εκδώσουμε Κοινή Απόφαση καθορισμού δικαιούχων, τρόπων κατανομής των χρημάτων & άλλων αναγκαίων προϋποθέσεων» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X