ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Παναγιώτης Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Παναγιώτης Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ!

Μετά την αποχώρηση του Ιλια Ιβιτς νωρίτερα σήμερα, οι εξελίξεις ήταν άμεσες με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να επιστρέφει στα παλιά του λημέρια από ένα άλλο πόστο αυτή τη φορά. Η επιλογή Κονέ για την συγκεκριμένη θέση είναι του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος εμπιστεύτηκε τον ίδιο και το πλάνο που παρουσίασε για την ΑΕΚ.

Αποτελεί σίγουρα μια φιγούρα που συνδέεται για πολλά χρόνια με την ΑΕΚ. Από το ξεκίνημά του μέχρι το πρωτάθλημα του 2018. Δίχως αμφιβολία αποτελεί μια επιλογή με ρίσκο για τον Δικέφαλο, όμως το γεγονός πως θα βρίσκεται πιο κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να επιδράσει θετικά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Παναγιώτη Κονέ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X