ΑΕΚ: Οι ημέρες των εξ αναβολής αγώνων με Προμηθέα και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Οι ημέρες των εξ αναβολής αγώνων με Προμηθέα και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ΕΣΑΚΕ όρισε τα εξ αναβολής παιχνίδια της ΑΕΚ

Την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της εξ αναβολής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα όρισε ο ΕΣΑΚΕ, με την Βασίλισσα να υποδέχεται τους Πατρινούς το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου (17:00), ενώ στις 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Βασίλισσας με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Προμηθέα δεν είχε διεξαχθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, τον Νοέμβριο, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν «χτυπήσει» την ομάδα της Πάτρας. Τώρα, όμως, ο ΕΣΑΚΕ όρισε την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί με το νέο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Παράλληλα, η… πολύκροτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα επαναληφθεί μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή, ορίστηκε για τις 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, με την ΑΕΚ να έχει έναν πολύ… γεμάτο Ιανουάριο μπροστά της.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ΑΕΚ – Προμηθέας πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/1 και με ώρα έναρξης τις 17.00 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Επίσης, στις 27/01 (Τετάρτη, 17:00) θα διεξαχθεί η επαναληπτική αναμέτρηση, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται, ότι ο νικηφόρος για την ομάδα μας αγώνας της 5ης Δεκεμβρίου, είχε ακυρωθεί με απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X