Ο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήταν κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Φέργκιουσον

Στέλνουν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το λόγο για τον οποίο δεν διαδέχθηκε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι, με αφορμή τον αποψινό αγώνα της Έβερτον με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως είχε συναντηθεί με τον Σκωτσέζο προπονητή, αλλά η ιστορία ήταν διαφορετική εξαιτίας της συμφωνίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μπορώ να πω ότι ακόμα διατηρώ φανταστική σχέση με τον Σερ Άλεξ, με τον οποίο είχαμε συναντηθεί όταν αποφάσισε να αποσυρθεί. Ωστόσο, τότε ήμουν είχα αποφασίσει να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ήμουν πάρα πολύ κοντά. Εκτίμησα το γεγονός πως τότε, σκέφτηκε και μίλησε σε μένα. Αυτό είναι, δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Αντσελότι και πρόσθεσε:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας φανταστικός σύλλογος, μια φανταστική ομάδα την οποία αντιμετώπισα πολλές φορές όταν ήταν τεχνικός ο Σερ Άλεξ κι εγώ ήμουν στην Τσέλσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X