Μπέος: «Λίγη η ισοπαλία με την ΑΕΚ»

Μπέος στα επίσημα προς ΑΕΚ: «Κάντε τον σταυρό σας που δεν σας κέρδισα!»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για το ματς με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πώληση ή πιο σωστά τη συμφωνία με ξένο found για την πώληση του Βόλου, αποκάλυψε ο Αχιλλέας Μπέος στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra».

Επίσης, αναφέρθηκε και για το ματς του Βόλου με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, λέγοντας πως η ισοπαλία ήταν λίγη για την ομάδα της Μαγνησίας.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Εχει ήδη υπογραφεί συμφωνητικό. Εχει  κατατεθεί προκαταβολή και οι άνθρωποι 2 του μηνός μπαίνουν μέσα. Είναι μία μεγάλη εταιρεία, που θα επενδύσει και αγόρασε την ομάδα. Δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές, έχει υπάρξει συμφωνητικό. Πρόκειται για μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού. Μέχρι εκεί, δεν επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω»

*«Απαράβατος όρος είναι να μείνει η ομάδα στον Βόλο. Η συμφωνία είναι να ελέγξουν τα βιβλία και 20 του μηνός να υπάρξουν οι υπογραφές».

*«Εγώ ήρθα στον Βόλο για να… πεθάνω.  Οι νέοι ιδιοκτήτες και επενδυτές που θα βάλουν τα λεφτά θα προχωρήσουν την ομάδα.  Την παραλαμβάνουν χωρίς χρέη και χαίρεσαι να τη βλέπεις. Που έφτασε ο Βόλος. Να πηγαίνει στην Αθήνα να παίξει με την ΑΕΚ, να δέχεται νωρίς γκολ,να το ανατρέπει και λέει μετά η ισοπαλία είναι λίγη».

*«Μιλάνε λάτιν. Το found το έφερε ο Ζήσης Βρύζας. Θέλω να πιστεύω πως θα προχωρήσει. Μιλάμε 2 μήνες. Εχουν πλάνο για προπονητικό κέντρο, ακαδημίες για όλα».

«Οχι, δεν θα ασκώ διοίκηση, θα αφοσιωθώ στην πόλη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X