ΑΕΚ: Από εκείνη τη μέρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Καρέρα

Πάρ' το αλλιώς κόουτς!
Photo Credits: INTIME

Το περιστατικό που συνέβη πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζόρια στην Ουκρανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίσημη ενημέρωση για το λόγο απουσίας του Μάσιμο Καρέρα από το ταξίδι της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα με τη Ζόρια, ήταν πως σήκωσε πυρετό.

Σύμφωνα όμως με άλλες πληροφορίες, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε και ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του, το οποίο δεν φρόντισε να λύσει εγκαίρως, με συνέπεια να συμβάλλει και αυτό στο να χάσει το ταξίδι, για ένα ματς κομβικό.

Τελικά όλα κύλησαν καλά με τον βοηθό του στον πάγκο και το θέμα ξεχάστηκε, παρόλο που εντός της ομάδας υπήρξε ενόχληση και σκεπτικισμός για το πως θα έπρεπε να διαχειριστεί αυτή την ιστορία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε πολύ να του βγει ο Καρέρα και λειτούργησε πυροσβεστικά, όπως το έκανε και αργότερα, μετά τα πολλά και διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, την κακή εικόνα και τις μεγάλες αντιφάσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τον εκτιμά ως άνθρωπο και τον στήριξε όσο περισσότερο μπορούσε, μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε ότι ήταν λάθος να δίνει γροθιά στο μαχαίρι και να πάρει πίσω τα περί στήριξης, διαπιστώνοντας ότι η εικόνα της ομάδας κάθε άλλο παρά βελτιωνόταν με τον Ιταλό στον πάγκο της, εκ του αντιθέτου τα πράγματα άρχισαν να γίνονται χειρότερα.

Δυστυχώς, αυτές οι καταστάσεις στο ποδόσφαιρο δεν αλλάζουν, το γυαλί δεν κολλά όταν έχει ραγίσει και μάλιστα τόσο πολύ.

Ετσι, η ΑΕΚ αποφάσισε να περάσει στην επόμενη ημέρα της πολύ γρήγορα και αποφασιστικά, παρά το γεγονός ότι χθες το μεσημέρι, ο ατζέντης του Καρέρα διέψευδε τις φήμες περί απόλυσης.

πηγή Sportday

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X