Τώρα πρέπει να έρθει και ο Βράνιες… χθες!

Χιμένεθ: «Υπολογίζω τον Βράνιες, όλοι κάνουμε λάθη»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει ότι η ΑΕΚ τελείωσε στην πράξη κάθε κουβέντα για «ξαναζεσταμένα φαγητά», οπότε η άμεση επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες γίνεται …SOS.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα καλό έχει σίγουρα η τρίτη επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ μέσα σε σχεδόν τέσσερα χρόνια. Καθιστά περιττή κάθε κουβέντα για την αξία της ανακύκλωσης προσώπων και καταστάσεων στην ΑΕΚ. Ο σύλλογος ξεκαθάρισε το θέμα αυτό, δηλώνοντας σαφέστατα πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να φεύγουν και να έρχονται τα ίδια πρόσωπα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πάμε πάσο και κοιτάμε τι καλό μπορεί να βγει από αυτό.

Όταν λοιπόν το μήνυμα είναι πως δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές από τον Χιμένεθ, τότε το αντίστοιχο μήνυμα σε επίπεδο ποδοσφαιριστών είναι πως δεν υπάρχουν κι άλλοι κεντρικοί αμυντικοί εκτός από τον Βράνιες. Κι όταν επανέρχεται ο Χιμένεθ για τον οποίο ο μηχανισμός που τον έφερε πίσω, έχει δηλώσει και τις δύο προηγούμενες φορές που συμβίωσε μαζί του, «σκασμένος» από τις ιδιοτροπίες του, είναι πολυτέλεια να υπάρχει οποιοσδήποτε σκεπτικισμός για τον Βόσνιο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X