Σοκ στη Γαλλία: 48χρονος άντρας σκότωσε τρεις αστυνομικούς- Κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του

Σοκ στη Γαλλία: 48χρονος άντρας σκότωσε τρεις αστυνομικούς- Κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η δολοφονία τριών αστυνομικών και ο τραυματισμός ενός ακόμα, αργά χθες το βράδυ το βράδυ, όταν 48χρονος άνδρας που χτυπούσε τη γυναίκα του, άνοιξε πυρ εναντίον τους στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν στο σημείο για να τη σώσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian τρεις χωροφύλακες πυροβολήθηκαν και ένας τέταρτος τραυματίστηκε, στην κεντρική Γαλλία, δήλωσε η εθνική αστυνομία της χώρας, όταν παρακολουθούσαν ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ένας 48χρονος άνδρας πυροβόλησε τους αξιωματικούς την Τρίτη το βράδυ σε ένα απομονωμένο χωριουδάκι κοντά στο Saint-Just στην περιοχή Puy-de-Dome, αφού η αστυνομία προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του που είχε καταφύγει σε ένα σπίτι, σύμφωνα με το κανάλι ειδήσεων LCI.

Ο δήμαρχος του Saint-Just, Francois Chautard, δήλωσε ότι το περιστατικό φαίνεται ότι ξεκίνησε με μια οικογενειακή διαμάχη και ότι οι μονάδες χωροφυλακής στάλθηκαν στο σημείο για να εκκενώσουν τους κατοίκους της περιοχής και να ασφαλίσουν την περιοχή.

Ένας αξιωματικός πυροβολήθηκε θανάσιμα και ένας άλλος τραυματίστηκε πριν ο ύποπτος πυρπολήσει το σπίτι του. Ο άντρας αργότερα πυροβόλησε ξανά καθώς έφτασαν ενισχύσεις, σκοτώνοντας ακόμα δύο, δήλωσε στο γραφείο του εισαγγελέα του Κλερμόν-Φεράν.

Ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχαν υπάρξει στο παρελθόν συμβάντα ενδοοικογενειακής βίας με αφορμή την επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού.

Πηγή: skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X