Επίθεση παικτών της Μακάμπι κατά Δώνη!

Επίθεση παικτών της Μακάμπι κατά Δώνη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα οι παίκτες της Μακάμπι Τελ-Αβίβ κατηγορούν ανοιχτά τον Γιώργο Δώνη, η θέση του οποίου στην ομάδα του λαού, αμφισβητείται ανοιχτά.

Η «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, μα κυρίως η φτωχή εμφάνιση άνοιξε ξανά την κουβέντα για την παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, που μετά από δύο σεζόν που κατέκτησε με περίπατο το πρωτάθλημα, φέτος βρίσκεται στο -8 από την κορυφή.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα ynet.co.il, οι παίκτες της ομάδας του λαού κατηγορούν ανοιχτά τον Έλληνα τεχνικό και εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για εκείνον: «Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε την εποχή της προεδρίας του Μίτσελ Γκόλνταρ. Δεν κάνουμε καθόλου τακτική στην προπόνηση, δεν υπάρχει καμία οδηγία μέσα στο παιχνίδι. Φτάνουμε εντελώς απροετοίμαστοι στα παιχνίδια και γι’ αυτό δεν μπορούμε να βάλουμε εύκολα γκολ.

Με αυτόν δεν έχουμε καμία τύχη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες της Μακάμπι πήγαν ένα βήμα προς τα πίσω με αυτόν φέτος. Με τον Ίβιτς ποτέ δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο» είναι μερικές από τις ατάκες που έχουν ειπωθεί από παίκτες της Μακάμπι Τελ-Αβίβ σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, δίχως πάντως να κατονομάζονται οι παίκτες που έχουν εκφράσει αυτές τις κατηγορίες προς τον Έλληνα τεχνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X