Αποκάλυψη AEK talk: «Μίλησε και με Γιοβάνοβιτς-Γκαριτάνο -Για αυτό προτιμήθηκε Χιμένεθ» (VIDEO)

Αποκάλυψη AEK talk: «Μίλησε και με Γιοβάνοβιτς-Γκαριτάνο -Για αυτό προτιμήθηκε Χιμένεθ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα ειπώθηκαν στο AEK talk για Χιμένεθ, Γιοβάνοβιτς και Γκαριτάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της!

Ο Ανδαλουσιανός πολύπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα που αποχώρησε και επίσης νωρίτερα σήμερα από τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν πως αυτός είναι ο ιδανικός για να λάβει αυτή τη χρονική περίοδο την Ενωση για να ανακάμψει ξανά και να σώσει ό,τι σώζεται από τη χρονιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ για τέταρτη φορά από το φθινόπωρο του 2010 και για τρίτη, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι σήμερα.

Αποκάλυψη AEK talk για Ιβάνοβιτς και Γκαριτάνο

Η ΑΕΚ πριν αποφασίσει για τον Μανόλο Χιμένεθ συζήτησε και με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ασιέρ Γκαριτάνο. Και με τον Γιοβάνοβιτς έφτασε κοντά, αλλά ο Μελισσανίδης προτίμησε τελευταία στιγμή τον Χιμένεθ.

Ο Ιβάν μάλιστα είχε έρθει στο προσκήνιο και όταν αποχώρησε ο Καρντόσο και αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει πολύ στην Ενωση. Οι συζητήσεις με εκείνον προχώρησαν αρκετά ωστόσο το γεγονός πως ζήτησε περισσότερο χρόνο από όσο μπορούσε να περιμένει η ΑΕΚ και ήταν εκείνο που «ράγισε» το γυαλί και δεν επέτρεψε στην συμφωνία να τελεσφορήσει.

Συζητήσεις έγιναν και με τον Ασιέρ Γκαριτάνο για τον πάγκο του Δικεφάλου που μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε βρισκόταν στον πάγκο της Αλαβές. Στο παρελθόν ο 51χρονος Βάσκος προπονητής είχε παραμείνει για μια πενταετία στη Λεγανές, ενώ είχε και ένα πέρασμα για ένα εξάμηνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Εν τέλει ο Μανόλο Χιμένεθ «κέρδισε» αμφότερους καθώς ήταν άμεσα διαθέσιμος και η… κάψα του για να επιστρέψει στα κιτρινόμαυρη ήταν εμφανής.

Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X