Η ΑΕΚ αποφάσισε -Πάει με Χιμένεθ!

Τι να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέληξε στην επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ για αντί-Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού, Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ανδαλουσιανός πολύπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα που αποχώρησε και επίσης νωρίτερα σήμερα από τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Οι διοικούντες την ΑΕΚ αποφάσισαν πως αυτός είναι ο ιδανικός για να λάβει αυτή τη χρονική περίοδο την Ενωση για να ανακάμψει ξανά και να σώσει ό,τι σώζεται από τη χρονιά.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ για τέταρτη φορά από το φθινόπωρο του 2010 και για τρίτη, από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι σήμερα. Αυτή την ώρα διευθετούνται όλες οι λεπτομέρειες και για την άφιξη του νέου προπονητικού τιμ της ΑΕΚ στην Αθήνα, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο αύριο.

Οι κιτρινόμαυροι συζήτησαν επίσης και με τον Ιβάν Γιουβάνοβιτς, αλλά και τον Ασιέρ Γκαριτάνο για τον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά κατέληξαν στον Χιμένεθ.

Η κουβέντα ΑΕΚ-Χιμένεθ και το συμβόλαιό του

Μπορεί το ξεκίνημα της κουβέντας ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ και ΑΕΚ για την… 4η θητεία του Ανδαλουσιάνου προπονητή να μην ήταν το ιδανικό, αλλά ο Ισπανός είναι ο Νο1 στόχος και γκραν φαβορί αυτή την ώρα για να γίνει ξανά προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά η συζήτηση ΑΕΚ-Χιμένεθ αφορούσε την τρέχουσα σεζόν, αλλά μετά από απαίτηση του Μανόλο Χιμένεθ η προοπτική αφορά πλέον και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και κάπου εκεί οι δύο πλευρές τα έχουν βρει πλέον. Ετσι, αυτή την ώρα ο Μανόλο Χιμένεθ και η ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει για συνεργασία 1,5 έτους, δηλαδή και για την σεζόν 2021/21 που θα βρει (αν όλα πάνε καλά…) την ομάδα στην «Αγιά Σοφιά», στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η… συνοδεία του Χιμένεθ

Στην τέταρτη παρουσία του στην ομάδα, θα τον συνοδεύσει ως βοηθός ο Χεσούς Καλντερόν που είχε έρθει μαζί του και το 2010 και το 2017. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η απόφαση του Καλντερόν να επιστρέψει στην Ισπανία το καλοκαίρι του 2017, δεν ήταν θετικός παράγοντας για την παραγωγικότητα του τιμ του Χιμένεθ, παρά το γεγονός πως στην σεζόν που ακολούθησε η ΑΕΚ πέτυχε τον απόλυτο στόχο.

Οι ίδιοι άνθρωποι θεωρούν πως ο Καλντερόν είναι καταλυτικός παράγοντας για την ισορροπημένη λειτουργία και του ίδιου του Χιμένεθ, που είναι γνωστό πως δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μαζί τους φυσικά κι αυτός που θεωρείται το πιο δυνατό όπλο στο τιμ του Χιμένεθ, ο γυμναστής Σέμπα Μπαστόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X