Τάσος Καπετανάκος: «Για αυτό πάει σε Χιμένεθ η ΑΕΚ -Η παθογένεια να γυρίζει γύρω-γύρω από γνώριμα πρόσωπα» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Για αυτό πάει σε Χιμένεθ η ΑΕΚ -Η παθογένεια να γυρίζει γύρω-γύρω από γνώριμα πρόσωπα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ.

Η Ενωση δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Βόλο χθες, οι παθογένειες που έδειξε ήταν ξανά εμφανείς και ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί ήδη παρελθόν από τον Δικέφαλο και η Ενωση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του διαδόχου του ο οποίος θα είναι όπως φαίνεται ξανά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.  

Στο σημερινό του σχόλιο, ο Τάσος Καπετανάκος αναλύει το σκεπτικό των «κιτρινόμαυρων» που κατέληξαν στον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και όλα τα υπόλοιπα… στραβά και περίεργα που συμβαίνουν στην Ενωση.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

 

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X