Γιακουμάκης: «Μη με συγκρίνετε με τον Μαχλά, είναι γελοίο»

Γιακουμάκης: «Μη με συγκρίνετε με τον Μαχλά, είναι γελοίο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To εκρηκτικό ξεκίνημα του Γιώργου Γιακουμάκη στην Eredivisie προκαλεί συνειρμούς στην Ολλανδία αναφορικά με τα κατορθώματα του Νίκου Μάχλα. Ο άσος της Φένλο ωστόσο δεν θέλει ούτε να ακούει για τέτοιου είδους συγκρίσεις.

Ο 26χρονος φορ, ο οποίος μετρά 10 γκολ σε 13 ματς στο ολλανδικό πρωτάθλημα σχολίασε τις συγκρίσεις που γίνονται με τον ίδιο και το είδωλο του, τον Νίκο Μαχλά.

«Πάνε καλά τα πράγματα, αλλά μη με συγκρίνετε με τον Μαχλά. Είναι γελοίο», σχολίασε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης ισχυρίστηκε πως το στιλ του θυμίζει περισσότερο τον Γιάννη Αναστασίου.

«Μοιάζω πιο πολύ με τον Αναστασίου. Ο Σαμαράς ήταν πιο στατικός και ο Μαχλάς πιο ευκίνητος και ταχύτερος. O Χαριστέας ήταν πιο διψασμένος για να πάρει την ευκαιρία του. Τον Αναστασίου ήταν δύσκολο να τον μαρκάρουν οι αντίπαλοι του και πάντα βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X