Μέσι: Ζήτησε αλλαγή ημερομηνίας της συνέντευξης, για να μη συμπέσει με τηλεμαραθώνιο αγάπης

Ναδάλ για Μέσι: «Θα προσπαθήσω να τον πείσω να μείνει!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στη «Sexta» επρόκειτο να προβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου, όμως, ο ίδιος Αργεντίνος ζήτησε να μεταφερθεί μία εβδομάδα αργότερα για να μην «σαμποτάρει» τον τηλεμαραθώνιο αγάπης για παιδιά, που θα μεταδιδόταν παράλληλα σε άλλο κανάλι στην Αργεντινή!

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να μάθει την… σοκαριστική του αποκάλυψη στη συνέντευξή του, έτσι όπως την προανήγγειλε ο τηλεοπτικός σταθμός «La Sexta», ο Λιονέλ Μέσι έδειξε ότι βάζει πάνω από τον εαυτό του τους συμπατριώτες του με μια μικρή, αλλά άξια αναφοράς κίνηση.

Η συνέντευξη στον Ζόρντι Έβολε, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου σε πρώτη μετάδοση, είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 20 του μήνα. Ωστόσο, ο Λίο επέμεινε να πάρει παράταση μίας εβδομάδας, για να μη σταθεί εμπόδιο σε ένα πολύ πιο σπουδαίο εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός «TV3» μετέδωσε στις 20 Δεκεμβρίου τον τηλεμαραθώνιο αγάπης «Marato de TV3», που προβάλλεται κάθε χρόνο στην Αργεντινή και συγκεντρώνει μεγάλα ποσά για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Έτσι, ο Μέσι ζήτησε να μη συμπέσει η συνέντευξή του πάνω στο πρόγραμμα του αντίπαλου καναλιού, ώστε να μη μειώσει την τηλεθέαση και να μην επηρεάσει τον σημαντικό σκοπό του τηλεμαραθωνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X