Η ανάρτηση του Σιμάσνκι για την επιστροφή του και το μεγάλο «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του Σιμάσνκι για την επιστροφή του και το μεγάλο «ευχαριστώ» στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Πολωνού άσου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εκ βαθέων ανάρτηση έκανε ο Νταμιάν Σιμάνσκι για τη χθεσινή επιστροφή του στα γήπεδα μετά την εγχείρηση και τη δύσκολη περίοδο αποθεραπείας που πέρασε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το τελευταίο διάστημα της ζωής μου δεν ήταν τόσο εύκολο. Πολλές δύσκολες στιγμές, σκληρή αποθεραπεία, πολλά δάκρια και ιδρώτας. Είχα κάνει ξανά εγχείρηση για τον αχίλλειο τένοντα. Για έξι χρόνια έπαιζα και δεν ήξερα ποιο είναι το πρόβλημα. Ευτυχώς με τη βοήθεια των καταπληκτικών ανθρώπων που βρήκα εδώ επέστρεψα στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ΑΕΚ. Ειδικά τον Δρ. Νικολάου και τον Δρ. Καρβουνίδη, όπως και το ιατρικό προσωπικό και τους εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ που με εμψύχωναν όλο αυτό το διάστημα.

Πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Περίμενα πολύ για αυτή την εφαρμογή, θα αδράξω κάθε λεπτό στο γήπεδο».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X