Χιμένεθ: Η ΑΕΚ θέλει 6μηνη συνεργασία, ο Μανόλο μεγαλύτερη προοπτική

Χιμένεθ: Η ΑΕΚ θέλει 6μηνη συνεργασία, ο Μανόλο μεγαλύτερη προοπτική
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα των συζητήσεων της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος στόχος και το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κουβέντα έχει μπει σε λεπτομέρειες. Και ο Ανδαλουσιάνος προπονητής έχει γίνει ξεκάθαρος εξ’ αρχής. Ο Χιμένεθ θέλει συνεργασία με την ΑΕΚ με προοπτική. Την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ προτιμά 6μηνη συμφωνία, για να τελειώσει η σεζόν και… βλέπουμε. Ομως ο Μανόλο θέλει να υπάρχει προοπτική στην παρουσία του στο κλαμπ και όχι απλά να βγάλει την… φετινή υποχρέωση της ομάδας.

Η ΑΕΚ προτείνει σε περίπτωση που γυρίσει ο Χιμένεθ να υπάρχει μικρή αποζημίωση (αντίστοιχη του Καρέρα) αν αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον Ισπανό να θέλει μεγαλύτερη όση και η… προοπτική παρουσίας του στον πάγκο. Κάτι στο οποίο ο Μανόλο να μην κάνει πίσω τούτη την στιγμή.

Περισσότεροι πόντοι για Χιμένεθ

Για τον Χιμένεθ υπάρχουν περισσότεροι υποστηρικτές εντός αποδυτηρίων και ΠΑΕ, την ώρα που ο Γκουστάβο Πογιέτ που είναι δύο χρόνια άνεργος και μένει στο Λονδίνο (υπάρχει καραντίνα 7 ημερών για όσους ταξιδέψουν από εκεί) να έχει λιγότερους αντίστοιχα.

Μάλιστα, στα υπέρ του Χιμένεθ είναι και το έτοιμο προπονητικό τιμ (Καλδερόν, Ουφάνο, Μπασκόν) που έκανε καλή δουλειά και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση, καθώς την Κυριακή η ΑΕΚ έχει προπόνηση στα Σπάτα και στις 3 Ιανουαρίου παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που επανέφερε την ΑΕΚ στην κορυφή και στο πρωτάθλημα το 2018 (μετά από 24 χρόνια), αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα (είχε αναλάβει τον Οκτώβριο του ’19). Εκεί μέτρησε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες σε 17 παιχνίδια.

Από την άλλη, ο Γκουστάβο Πογιέτ ακούστηκε για την ΑΕΚ και μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά δεν είχε κλείσει στην ΑΕΚ. Τελευταία του δουλειά στην Μπορντό το 2018, όπου μέτρησε 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 21 ματς. Ενώ η αμέσως προηγούμενη δουλειά ήταν στην κινεζική Σενχούα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X