Μπέος στα επίσημα προς ΑΕΚ: «Κάντε τον σταυρό σας που δεν σας κέρδισα!»

Μπέος στα επίσημα προς ΑΕΚ: «Κάντε τον σταυρό σας που δεν σας κέρδισα!»
Photo Credits: INTIME

Η ατάκα του Αχιλλέα Μπέου προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν τραγική στο παιχνίδι με τον Βόλο στη Ριζούπολη, με την Ενωση να βγάζει μια εικόνα… παράδοσης στον αγωνιστικό χώρο.

Παρότι προηγήθηκε νωρίς και ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στη συνέχεια κατέρρευσε και άφησε την ομάδα της Μαγνησίας να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, στο τέλος οι παίκτες του Βόλου ήταν δυσαρεστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας κι αυτό φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις των παικτών, όσο και από τα σχόλια που έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος στα επίσημα και στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

«Κάντε τον σταυρό σας που δεν σας κέρδισα απόψε», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μπέου κι αυτό δείχνει πολλά για τη χθεσινή και για την γενικότερη εικόνα της ΑΕΚ.

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος και ο… στρατός του είχαν κάνει «ομορφιές» στην Ριζούπολη, οι οποίες έμειναν αναπάντητες από πλευράς ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X