ΑΕΚ: Που και πότε δούλεψαν τελευταία φορά Χιμένεθ-Πογιέτ

ΑΕΚ: Που και πότε δούλεψαν τελευταία φορά Χιμένεθ-Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr για τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Γκουστάβο Πογιέτ που είναι σε επαφές με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ είναι δυσοίωνο, μετά και τη νέα κάκιστη εμφάνιση και γκέλα με τον Βόλο χθες στη Ριζούπολη.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης αναμένεται να «τελειώσει» τις επόμενες ώρες από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ήδη τα ονόματα των Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογιέτ έχουν έρθει στην επιφάνεια. Και ήδη είναι σε επαφές αμφότεροι με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αμφότεροι τη δεδομένη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά, γνωρίζουν την πραγματικότητα της Ενωσης και περιμένουν στο ακουστικό τους για να δουν αν θα επιστρέψουν στην ΑΕΚ.

Η τελευταία δουλειά των Χιμένεθ και Πογιέτ

Ο Μανόλο Χιμένεθ που επανέφερε την ΑΕΚ στην κορυφή και στο πρωτάθλημα το 2018 (μετά από 24 χρόνια), αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα (είχε αναλάβει τον Οκτώβριο του ’19). Εκεί μέτρησε 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες σε 17 παιχνίδια.

Από την άλλη, ο Γκουστάβο Πογιέτ ακούστηκε για την ΑΕΚ και μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά δεν είχε κλείσει στην ΑΕΚ. Τελευταία του δουλειά στην Μπορντό το 2018, όπου μέτρησε 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 21 ματς. Ενώ η αμέσως προηγούμενη δουλειά ήταν στην κινεζική Σενχούα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X