ΑΕΚ: Ο Καρέρα στην πόρτα της εξόδου, επαφές με Χιμένεθ-Πογιέτ!

ΑΕΚ: Ο Καρέρα στην πόρτα της εξόδου, επαφές με Χιμένεθ-Πογιέτ!
Photo Credits: INTIME

«Τελειωμένος» ο Μάσιμο Καρέρα, επαφές με Χιμένεθ-Πογιέτ και δύο ακόμη η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή την φορά η νέα αγωνιστική αποτυχία της ΑΕΚ δεν θα περάσει χωρίς αναταράξεις.

Μέχρι κάποια φάση χθες βράδυ δεν υπήρχε στίγμα από πλευράς Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά από σήμερα το πρωί φαίνεται πως η απόφαση για απομάκρυνση του Μάσιμο Καρέρα είναι ειλημμένη.

Παράλληλα προχωρούν και οι διερευνητικές επαφές για εναλλακτικές επιλογές, με έμφαση σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν άμεσα να έχουν αντίκτυπο στην ομάδα. Οπότε αναμενόμενα οι Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογιέτ, είναι στο προσκήνιο.

Χιμένεθ vs Πογιέτ

Ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Σεβιγιάνος σε σχέση με τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι πιο μπροστά αυτή την στιγμή. Υπάρχει δηλαδή ήδη πιο σαφής εικόνα για το πως θα μπορούσε να προκύψει συμφωνία μαζί του. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Χιμένεθ έρθει για τρίτη φορά από τον Γενάρη του 2017 και για τέταρτη συνολικά στην ΑΕΚ, στο τιμ του θα έχει ως βοηθό τον Χεσούς Καλντερόν κι όχι τον Φελίπε Ουφάνο, που είχε διαδεχθεί τον Καλντερόν από το καλοκαίρι του 2017 και μετά. Ωστόσο όλα είναι ακόμη πρώιμα.

Παράλληλα εξετάζονται και περιπτώσεις πέρα από τις γνωστές και αναμενόμενες και οριστική απόφαση θα ληφθεί όταν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και γύρω από αυτές, παράλληλα και με τις επαφές με Χιμένεθ και Πογιέτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X