«ΑΕΚ για Νεντέλεφ»

«ΑΕΚ για Νεντέλεφ»
Photo Credits: INTIME

«Ετοιμος για μεταγραφή στην ΑΕΚ ο Βούλγαρος διεθνής», σύμφωνα με τον Τύπο της Σόφιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και μέσα σε όλα οι Βούλγαροι ανακάλυψαν θέμα Νεντέλεφ ως αντι-Λιβάγια. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα topsport μετέδωσε:

«Ο αστέρας της Μποτέβ Πλόβντιβ, Τοντόρ Νεντέλεφ, μπορεί να καταλήξει στην ελληνική ΑΕΚ. Εκεί μπορεί να είναι ο αναπληρωτής του αρχισκόρερ Μάρκο Λιβάγια.

Το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει το καλοκαίρι και αναμένεται να πουληθεί αυτό το χειμώνα, ώστε να μην φύγει χωρίς χρήματα. Ο Νεντέλεφ συνδέεται μπορεί να τον αντικαταστήσει σύμφωνα με την Tema Sport.

Είναι πιθανό ότι η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή, καθώς και ο Nedelev έχει επίσης ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι, και σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, δεν εμπίπτει στα σχέδια του μελλοντικού ρωσικού ιδιοκτήτη των «καναρινιών» του Πλόβντιβ.

Πριν από ένα χρόνο, και το καλοκαίρι, ο Κροάτης Λιβάγια θεωρήθηκε μια σίγουρη νέα προσθήκη στην Τραμπζονσπορ, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Αυτή τη σεζόν η ΑΕΚ δεν αποδίδει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σήμερα τέταρτη με 23 πόντους, 8 από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα από την Αθήνα καθοδηγείται από τον Ιταλό Massimo Carrera, και το φθινόπωρο οι «κίτρινοι-μαύροι» συμμετείχαν στους ομίλους του Europa League».

Ο Νεντέλεφ γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1993 είναι ένας Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που παίζει ως φορ ή επιθετικός μέσος για την PFC Botev Plovdiv. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 2011. Την τριετία 2014-17 έπαιξε στη γερμανική Μάιντς πριν ξαναγυρίσει στη Μπότεφ με την οποία έχει 49 γκολ σε 147 ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X