Απίστευτα πράγματα στην Ριζούπολη: Ο Μπέος έβριζε, μόνο οι Σεραφείδης-Ατματσίδης αντέδρασαν!

Απίστευτα πράγματα στην Ριζούπολη: Ο Μπέος έβριζε, μόνο οι Σεραφείδης-Ατματσίδης αντέδρασαν!
Photo Credits: INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος ήρθε με... στρατό στην Ριζούπολη, η ΑΕΚ... απούσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα στο γήπεδο της Ριζούπολης στο ματς της ΑΕΚ με το Βόλο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φίλους της ΑΕΚ, η ομάδα του Βόλου έφτασε στο γήπεδο με… στρατό, με τον Αχιλλέα Μπέο να έρχεται με 40-50 άτομα στα επίσημα. Και μάλιστα να κάθεται στην σειρά των επισήμων της ΑΕΚ, εκεί που κάθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απόψε δεν ήταν στο γήπεδο!

Με την απουσία του Μελισσανίδη ο Μπέος… πήρε θάρρος και άρχισε να βρίζει από τα επίσημα κατά των παικτών της ΑΕΚ και του διαιτητή Σιδηρόπουλου, κατά τη διάρκεια του ματς.

Τα μέλη της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αντέδρασαν και μετά από αρκετή ώρα αυτός που δεν άντεξε και γύρισε να του ζητήσει τον λόγο ήταν ο 85χρονος Στέλιος Σεραφείδης.

Ο Μπέος εν συνεχεία, σύμφωνα με όσους ήταν εκεί, ειρωνεύτηκε τον Σεραφείδη και μετά αντέδρασε έντονα ο Ηλίας Ατματσίδης που ήταν στην εξέδρα και δεν άντεξε αυτή την εικόνα.

Από την επίσημη ΑΕΚ δεν αντέδρασε κανείς και χαρακτηριστικό ήταν ότι αρκετοί έλεγαν ότι οι άνθρωποι του Μπέου και του Βόλου, ήταν περισσότεροι από ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην εξέδρα στην Ριζούπολη!

Ακόμη ένα δείγμα της προβληματικής νοοτροπίας της ΑΕΚ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X