Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Λόπεθ: «Αξίζαμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Ανχελ Λόπεθ για το ΑΕΚ-Βόλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως ο Βόλος άξιζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο προπονητής της θεσσαλική ομάδας, Ανχελ Λόπεθ.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήμασταν πιο κοντά στην νίκη. Αν μια ομάδα άξιζε το τρίποντο ήμασταν εμείς και μάλιστα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερλιγκ. Είδατε την τελευταία ευκαιρία του Μπαρτόλο.

Έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από παίκτες και προπονητικό τιμ γεμάτο νικητές. Έχουμε χάσει εκτός έδρας μόνο από τον Ολυμπιακό φέτος.

Προσπαθούμε να πάρουμε νίκες παντού. Το είπα στην πρώτη συνέντευξη. Πως αν και έχουμε 16 νέους παίκτες, είμαστε πεινασμένοι αλλά ταπεινοί. Είμαστε κοντά στην έκτη θέση και είμαστε χαρούμενοι

Ήρθα τέλη Αυγούστου προσπάθησα να φτιάξω μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά θέλουμε κι άλλα. Στο τέλος του πρώτου γύρου πρέπει να αναλύσουμε αλλά πρέπει και να θυμηθούμε ότι δεν χάσαμε από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ… είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά θέλουμε και νίκες εκτός από ισοπαλίες στον δεύτερο γύρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X