Τελειώστε τον τώρα! (VIDEO)

Τελειώστε τον τώρα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Καρέρα εμφανίζει συνεχώς μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, έφερε 2-2 με το Βόλο καταστρέφοντας ό,τι καλό υπάρχει και είναι καιρός η ΑΕΚ να πάει παρακάτω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πάει άλλο. Η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει άμεσα να αλλάξει την κατάσταση, μπας και σώσει μια χρονιά που πάλι χάνεται. Ο Καρέρα αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να αντέξει το βάρος και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην αντεπίθεση. Εμφάνισε ξανά μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος, με παράλογες επιλογές και πέταξε ακόμα δύο βαθμούς, μένοντας στο 2-2 με το Βόλο στη Ριζούπολη. Είναι αναγκαίο για την ΑΕΚ, για να μην καταστρέψει όσα καλά διαθέτει, να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα.

Με δεδομένες τις απουσίες που υπήρχαν πριν το παιχνίδι, ο Καρέρα επέλεξε να ξεκινήσει με διάταξη 4-2-3-1, έχοντας στην επίθεση ό,τι καλύτερο διέθετε, με τους Λιβάι, Μάνταλο και Τάνκοβιτς να είναι οι τρεις πίσω από τον Ολιβέιρα. Ωστόσο, αν στην επίθεση τα πράγματα έμοιαζαν λογικά, από τη μέση και πίσω όλα έμοιαζαν λάθος. Ο Σιμάνσκι έπειτα από πεντάμηνη αποχή μπήκε κατευθείαν στην 11άδα, ο Παουλίνιο βγήκε από τη ναφθαλίνη για να παίξει δεξιά, ο Σβάρνας μπήκε ξανά στην 11άδα

Ομάδα στον αυτόματο

Ακόμα και έτσι, το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ΑΕΚ. Στην πρώτη επίθεση, αφού το σουτ του Γκαρσία αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ – και με χτύπημα στο δοκάρι – από τον Κλέϊμαν, έφερε μαγική εκτέλεση από τον Τάνκοβιτς. Μόλις μία εβδομάδα έπειτα από το μαγικό κόρνερ του Γκαρσία που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, ήρθε ο Σουηδός με τρομερή εκτέλεση να γράψει ιστορία και να δώσει στην Ενωση τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να στηρίζεται σε θαύματα και μαγικά γκολ. Στην κανονική ροή αγώνα, ο Βόλος φαινόταν ξεκάθαρα πως ήξερε καλά τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, αλλά και πως θα φτάσει σε αυτό. Η άμυνα παρέπαιε και άρχισε τα δώρα. Όπως στην ισοφάριση του Βόλου, όπου για ακόμα μια φορά δόθηκε χρόνος για να κάνει σέντρα από αριστερά ο Μπαρτόλο, ο Τσιγκρίνσκι έστρωσε στον Φεράρι και εκείνος νίκησε με δυνατό σουτ τον Τσιντώτα (16’).

Το γκολ όχι μόνο δεν ξύπνησε την ΑΕΚ, αλλά φάνηκε να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο πελάγωμα στην άμυνα. Ο Σιμάνσκι ήταν ωσεί παρών στο γήπεδο, αποδεικνύοντας την άστοχη επιλογή του Καρέρα, η άμυνα έμπαζε από παντού και η ζημιά δεν άργησε να γίνει. Ο Παουλίνιο ήταν παρατηρητής στη σέντρα του Μπαρτόλο από αριστερά, ο Σβάρνας έχασε τελείως τον Ουάρντα και ο Αιγύπτιος με καρφωτή κεφαλιά ανέτρεψε το αποτέλεσμα.

Ολα στην τύχη

Η ΑΕΚ έψαξε τρόπο να συνέλθει, αλλά φαινόταν πως οι παίκτες της ήταν χαμένοι μέσα στο γήπεδο. Δεν υπήρχε ανάπτυξη, η μεσαία γραμμή ήταν ανύπαρκτη, τα λάθη ήταν αλλεπάλληλα. Σα να μην έφταναν όλα τα άλλα, ήρθε και η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Σιμάνσκι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, για να κάνει ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Η ΑΕΚ πέταξε 45’, επέτρεψε στο Βόλο να της κάνει ανατροπή, έμοιαζε μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Ο Ιταλός έριξε στο ματς τον Σάκχοφ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για να ψάξει την ανατροπή, αλλά πλέον δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και ξοδεύτηκαν οι μεγάλες φάσεις που δημιουργήθηκαν. Η ΑΕΚ πίεσε, θα μπορούσε να φτάσει πιο γρήγορα στην ισοφάριση, αλλά φαινόταν πως ήταν ένα ακυβέρνητο καράβι. Ξαφνικά, ο Καρέρα αποφάσισε να παίξει με 4-4-2 και να ρίξει τον Ανσαριφάρντ, ενώ με την είσοδο του Αλμπάνη όρισε ως…στόπερ τον Σάκχοφ!

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Ανσαριφάρντ και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στην ανατροπή. Αλλά πώς να συμβεί αυτό; Μόνο στην τύχη. Η ΑΕΚ δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι της, ήταν γεμάτη προβλήματα. Που έγιναν ακόμα περισσότερα, όταν ο Παουλίνιο ολοκλήρωσε τη θλιβερή παρουσία του με αποβολή. Όλα στραβά και ανάποδα, έπειτα και ο Σάκχοφ παρασύρθηκε από τον Ουάρντα και άφησε την ΑΕΚ με εννιά. Η σεμνή τελετή τελείωσε, μάλλον μαζί και η χρονιά.

 

Δείτε πως μετέφερε και σχολίασε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

 

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας (67’ Αλμπάνης), Τσιγκρίνσκι, Μιτάι (82’ Λόπες), Σιμόες, Σιμάνσκι (46’ Σάκχοφ), Γκαρσία, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (58’ Ανσαριφάρντ), Ολιβέιρα

Βόλος (Α. Λόπες, 4-2-3-1): Κλέϊμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Μπαριέντος, Ριένστρα, Περέα (68’ Μαρτίνες), Ουάρντα, Μπαρτόλο, Δουβίκας (86’ Μήτογλου)

Ο Σιδηρόπουλος χρέωσε με κίτρινη κάρτα τους Μάνταλο (17’), Ολιβέιρα (45’+), Παουλίνιο (52’) – Μπαρτόλο (52’), Μήτογλου (90’+), Μπαριέντος (90’+), Σάντσες (90’+), ενώ απέβαλε τον Παουλίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’ και με απευθείας κόκκινη τον Κολόμπο στο 85’ και τον Σάκχοφ στο 88’.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X