Η άμυνα της ΑΕΚ παραπαίει και απόψε...

Η άμυνα της ΑΕΚ παραπαίει και απόψε...
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το ματς με το Βόλο, προηγήθηκε μόλις στο 3′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς.

Ωστόσο, στη συνέχεια δεν απέφυγε ξανά τα φτηνά λάθη στην άμυνα και με γκολ του Φεράρι και του Ουαρντά έμεινε πίσω στο σκορ.

Πλέον, καλείται να βελτιωθεί και να κάνει την ολική ανατροπή στην επανάληψη για να μην μείνει στο -9 από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Βόλος

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η άμυνα της ΑΕΚ παραπαίει. Το κέντρο της είναι ανύπαρκτο. Ομάδα που της γυρίζει το ματς ο Βόλος τόσο γρήγορα και εύκολα, δεν μπορεί να έχει άλλες δικαιολογίες στο ματς. Τα στόπερ και ο Παουλίνιο προσφέρουν άπλετα φάσεις στον Ουάρντα και την παρέα του. Αν σταματήσει αυτό και η ΑΕΚ πάρει την μπάλα στα πόδια της, τότε θα το γυρίσει. Αν όχι δεν θα τα καταφέρει ποτέ.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: «Δεν αντέχεται αυτό το αίσχος στην άμυνα. Ο πιο έμπειρος στόπερ στρώνει την μπάλα στον αντίπαλο, ο Τσιντώτας το τρώει στην κλειστή του γωνία κάτω από τα χέρια του, ο Σβάρνας κάθεται και κοιτάει τον Ουάρντα να σκοράρει ανενόχλητος με κεφαλιά, τον Παουλίνιο τον περνάνε σαν σταματημένο. Απλά, δεν αντέχεται άλλο αυτό το χάλι εκεί πίσω, που καταστρέφει και… καίει ότι εκπληκτικό κι αν γίνεται μπροστά. Μεγάλο πλήγμα και η χαμένη ευκαιρία του Σιμάνσκι».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Μάσιμο, πάρ’ το αλλιώς. Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα λάθη στην άμυνα, συνεχώς η ίδια ιστορία.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Από το επόμενο λεπτό του γκολ του Τάνκοβιτς, φάνηκε τι θα γινόταν. Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, η εικόνα μιλάει από μόνη της και αν αρχίσεις να λες το ένα ή το άλλο, θα χαθείς χωρίς κανένα λόγο. Ήρθε κι έδεσε και η μεγάλη ευκαιρία του Σιμάνσκι στο τέλος, που θα άλλαζε κάπως τα δεδομένα μπας και με κάποιο τρόπο γλιτώσει αυτό το ναυάγιο. Κρίμα γιατί μια ακόμη συνολική ποδοσφαιρική αποτυχία της ΑΕΚ κι ένας προπονητής που έχει βρεθεί κι αυτός εδώ κατά λάθος, καταστρέφει κι όσα καλά θα μπορούσε να έχει αυτή η ομάδα. Εννοείται πως ακόμη κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο αυτό το έκτρωμα γλιτώσει, το εισιτήριο του Καρέρα για τις διακοπές στην Ιταλία, θα πρέπει να είναι χωρίς επιστροφή. Για αρχή δηλαδή αυτός.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Σοβαρότης μηδέν! Είναι αδιανόητο να προηγείσαι στο σκορ και να παρουσιάζεις τέτοια εικόνα στη συνέχεια του ματς. Ποδοσφαιριστής Παουλίνιο δεν υφίσταται. Ο Μπαρτόλο τον έχει κάνει να φαίνεται ερασιτέχνης! Κάκιστο διώξιμο του Τσιγκρίνσκι και ο Σβάρνας είναι ξανά εκτός τόπου και χρόνου. Όσο για τους υπόλοιπους πίστεψαν ότι επειδή προηγήθηκαν το ματς τελείωσε. Απαράδεκτοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X