«Θέλει δίδυμο Μάνταλο-Λιβάγια η Τράμπζονσπορ!»

«Θέλει δίδυμο Μάνταλο-Λιβάγια η Τράμπζονσπορ!»
Photo Credits: INTIME

Νέο τουρκικό δημοσίευμα φέρνει και τον Πέτρο Μάνταλο στο προσκήνιο για την Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα τουρκικά σενάρια βάζουν και τον Πέτρο Μάνταλο στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ!

Εδώ και αρκετούς μήνες το ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα για τον Μάρκο Λιβάγια ήταν γνωστό, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες τα δημοσιεύματα για τον Κροάτη έχουν κλιμακωθεί στην Τουρκία. Κατά καιρούς μάλιστα έχουν εμφανιστεί και διάφορα σενάρια που έχουν σίγουρη τη μεταγραφή του Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ.

Σήμερα όμως η «61medya» αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ επιθυμεί πακέτο τον Πέτρο Μάνταλο και τον Μάρκο Λιβάγια.

Το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για Μάνταλο-Λιβάγια

«Η Τράμπζονσπορ θα ενισχυθεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Προτεραιότητα αποτελεί μια μεταγραφή στο επιτελικό κομμάτι. Η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη που να τροφοδοτεί τους επιθετικούς. Εναν μαέστρο. Η περίπτωση που αρέσει περισσότερο είναι αυτή του Πέτρου Μάνταλου που παίζει την ΑΕΚ. Είναι 29 χρονών και έχει 2 γκολ και 7 ασίστ σε 16 ματς φέτος. Υπάρχουν πάντως και άλλα ονόματα για αυτή τη θέση όπως ο Μαχμούτ Τεκντεμίρ από την Μπασακσεχίρ και ο Μπεράτ Εζντεμίρ από την Γκετσερμπιρλίγκι.

Φυσικά, η Τράμπζονσπορ θέλει να ενισχυθεί και στην γραμμή της επίθεσης. Ανάμεσα σε άλλα ονόματα, εκείνο του Μάρκο Λιβάγια είναι πάντα στα επικρατέστερα. Ο Κροάτης άσος το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι έχει πρόταση για 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές 1,5 εκατ. το χρόνο από την ομάδα της Τουρκίας, ενώ η ελληνική ομάδα του προσφέρει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X