Παπασταμάτης: «Σύντομα οι ανακοινώσεις για το νέο σπίτι της ΑΕΚ»

Εικόνες από το Πρίστινα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ για την πρόκριση και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης παρακολούθησε τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τις προχωρημένες επαφές για την δημιουργία του νέου σπιτιού της ΑΕΚ και του χάντμπολ εντός του χώρου του ΟΑΚΑ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Cosmote για την κάλυψη του αγώνα, γιατί έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει την ομάδα μας. Είμαστε σε μια κοινή γραμμή με την ομοσπονδία και την ΓΓΑ προκειμένου να φτιάξει η ΑΕΚ και η Εθνική Ελλάδος το σπίτι του χάντμπολ. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα μπορούμε να έχουμε ανακοινώσεις»

Όσον αφορά τους στόχους της ΑΕΚ σχολίασε: «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα αλλά και να φτάσουμε στον τελικό της Ευρώπης και αν είμαστε καλά να το κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X