Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε να παίξουμε πλήρεις, έχουμε προσωπικότητες» (VIDEO)

Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε να παίξουμε πλήρεις, έχουμε προσωπικότητες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το ΑΕΚ-Αρης

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στα στοιχεία που έφεραν βελτίωση στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ και αστειευόμενος τόνισε πως έγινε συνήθεια στην ΑΕΚ να παίζει με 3 ξένους.

Αρχικά είπε: «Κάναμε μια ακόμα Μετά το πρώτο 8λεπτο ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν μπήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε και δεν εκτελέσαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Τρέξαμε καλύτερα στον αιφνιδιασμό, μέσα από τις καλές μας άμυνες, εκτελέσαμε καλύτερα τις επιθέσεις μας και στο δεύτερο ημίχρονο συντηρήσαμε μια διαφορά ασφαλείας και κάναμε μια ακόμα σημαντική νίκη. Προχωράμε για τη συνέχεια»

Για τον Μόουζες: «Θα κάνει εξετάσεις. Είχε το πρόβλημα στην αρχή του παιχνιδιού. Παίξαμε ακόμα ένα παιχνίδι με 3 ξένους. Έγινε… συνήθεια, Έχουμε γυρίσει στα 90s. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με 3 ξένους. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι να έχουμε πλήρες ρόστερ».

Για τις ασίστ: «Οι ομάδες έχουν προσαρμοστεί στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Ο ρυθμός μας σίγουρα δεν είναι ίδιος Όταν σταματάς να παίζεις δεν μπορείς να έχεις τον ίδιο ρυθμό και με τα μπες-βγες παικτών είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είναι σημαντικό να βρίσκουμε καλάθι, αν αυτό βρίσκεται από δημιουργία και πολλές ασίστ είναι ένα κομμάτι. Από την άλλη πλευρά σχεδόν ποτέ δεν έχουμε πέσει κάτω από 80 πόντους οπότε είναι εξίσου σημαντικό να σκοράρουμε με δημιουργία. Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Η ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα είναι τελευταία σε ασίστ, αλλά έχει σπουδαίους παίκτες. Εμείς έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε προσωπικότητες και θα προσπαθήσουμε να βρούμε και ρυθμό/συνεργασίες και προσωπικά καλάθια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X