Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα της Λίβερπουλ»

Γκουαρντιόλα: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα της Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League παρέμεινε η Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ποιότητα την οποία και διαθέτει η Λίβερπουλ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δήλωσε έκπληκτός από την επιβλητική νίκη των «κόκκινων» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League παρέμεινε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 7-0 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την διαφορά των 6 βαθμών που έχει από την δεύτερη της βαθμολογίας Έβερτον.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι κληθείς να σχολιάσει την ευρεία αυτή νίκη των «κόκκινων» τόνισε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία, σ΄ότι έχει να κάνει με την ποιότητα την οποία και διαθέτουν οι πρωταθλητές Αγγλίας.

«Βρισκόμαστε πάρα πολύ μακριά τους, απλά δείτε τον βαθμολογικό πίνακα. Έχουν το momentum. Σκόραραν επτά γκολ εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και είδα πόσο καλά έπαιξαν κόντρα στην Τότεναμ. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα της Λίβερπουλ και για το πόσο καλή είναι, είπα όμως στα παιδιά να το ξεχάσουν και να σκέφτονται τα καλά πράγματα. Όταν είσαι ένατος στη βαθμολογία, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ανέβεις όγδοος και έπειτα έβδομος.

Έπειτα προσπαθείς να προκριθείς στο Europa League και στη συνέχεια στο Champions League και μετά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε στην κορυφή, γιατί έχουμε χάσει βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του ο προπονητής των «πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X