ΑΕΚ: Η άδεια που δίνει ο Καρέρα στους παίκτες από... αύριο

ΑΕΚ: Η άδεια που δίνει ο Καρέρα στους παίκτες από... αύριο
Photo Credits: INTIME

Τι αποφάσισε ο Μάσιμο Καρέρα για την Χριστουγεννιάτικη άδεια των παικτών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK δίνει σήμερα το τελευταίο της ματς για το 2020.

Συγκεκριμένα, στις 19:30 στη Ριζούπολη, η Ενωση υποδέχεται τον Βόλο για την Super League στον αγώνα που κλείνει τις υποχρεώσεις της για φέτος. Ο Μάσιμο Καρέρα θα δώσει ολιγοήμερη εορταστική άδεια στους παίκτες του αμέσως μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας. Και αυτή αφορά μόνο τα Χριστούγεννα. Διότι ενόψει της Πρωτοχρονιάς υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ετσι, (μετά το ματς) από αύριο οι «κιτρινόμαυροι» θα φύγουν για άδεια. Και θα επιστρέψουν στα Σπάτα για τεστ για τον κορωνοϊό στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την επομένη, 27 Δεκεμβρίου.

Οι ξένοι που θα φύγουν στο εξωτερικό θα πρέπει να κάνουν το τεστ κορωνοϊού στην πατρίδα τους για να ταξιδέψουν και έτσι δεν χρειάζεται στις 26 Δεκεμβρίου να βρίσκονται στα Σπάτα.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς της ΑΕΚ το 2021 είναι απέναντι στον Ολυμπιακό στις 3 Γενάρη για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X