Απόλλων Σμύρνης: Νίκησε στο Αγρίνιο μετά από 20 χρόνια (VIDEO)

Απόλλων Σμύρνης: Νίκησε στο Αγρίνιο μετά από 20 χρόνια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη του νίκη εκτός έδρας πέτυχε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό ο Απόλλων Σμύρνης, κάτι το οποίο είχε να συμβεί στο συγκεκριμένο γήπεδο αρκετά χρόνια.

Με 1-0 κέρδισε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του α΄ γύρου της Super League. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου πέτυχε την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Παράλληλα κατάφερε να κερδίσει σε ένα γήπεδο, κάτι το οποίο είχε να συμβεί για πάρα πολλά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα 20 χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε από το Αγρίνιο με το τρίποντο ήταν την σεζόν 2000-2001, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής. Τότε οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 των «καναρινιών». Τα γκολ για την ομάδα της Ριζούπολης είχαν πετύχει οι Λαμπριάκος, Πέτκοβιτς, ενώ το τέρμα για λογαριασμό της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας ο Γκίμπρο.

Έκτοτε ακολούθησαν 6 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό. Δύο για την Γ΄Εθνική, 1 για την Β΄Εθνική και 3 για την μεγάλη κατηγορία, με τον απολογισμό να είναι υπέρ του Παναιτωλικού, ο οποίος μετρούσε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X