Η ΑΕΚ για το αήττητο κόντρα στον Αρη (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ για το αήττητο κόντρα στον Αρη (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θέλει μόνο νίκη

Να διατηρήσει το αήττητο εντός των τειχών θέλει η ΑΕΚ.

Η Βασίλισσα, λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την Σολέ, στη Γαλλία, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (17:00, EΡT3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και θέλει να παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Απέναντι στη Σολέ, στη Γαλλία, ήρθε η πρώτη ήττα για τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, έπειτα από μια εμφάνιση που ήταν μακριά από τα στάνταρ των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου. Έτσι, η αναμέτρηση της Κυριακής, για την 8η αγωνιστική της Basket League μοιάζει με ευκαιρία για… αντίδραση, μετά το αποτέλεσμα της 4ης αγωνιστικής του BCL.

Κωδικός… αντίδραση

Οι παίκτες της Κυπελλούχου Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους σε υψηλούς ρυθμούς και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, πριν τις γιορτές.

Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή του για ακόμα μία φορά τον Μάρκους Σλότερ, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και ανεβάζει στροφές ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Παράλληλα περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν καλύτερο πρόσωπο και να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί στα 22 παιχνίδια στην Basket League.

Μέσα σ’ όλα τα υπόλοιπα, άπαντες στην ΑΕΚ περιμένουν ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ να μπει όλο και πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας. Ο Νιγηριανός φόργουορντ/σέντερ πήρε τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ κόντρα σε Ηρακλή και Σολέ και έχοντας περάσει ένα διάστημα 3 ημερών με καθημερινές προπονήσεις, στην Ένωση περιμένουν να παρουσιαστεί πιο έτοιμος.

Με δύο προβλήματα στην Αθήνα ο Άρης

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης πήρε σημαντική… ανάσα μετά τη νίκη κόντρα στη Λάρισα, στο κλειστό της Νεάπολης. Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο σημαντικούς πυλώνες του ρόστερ του. Ο λόγος για τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έχουν τεθεί νοκ άουτ για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του ματς από το enwsi.gr και όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X