Η Αντερλεχτ έχει διαγράψει τον Βράνιες

Έκανε πέναλτι και μετά αποβλήθηκε ο Βράνιες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βόσνιος σε λίγες μέρες αναμένεται να φύγει από το Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περιπέτεια του Ογκνιεν Βράνιες στις Βρυξέλλες τελειώνει σύντομα. Σε λίγες μέρες η Αντερλεχτ αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο. Με έναν όρο:

Να βρεθεί ομάδα που να καλύψει το συμβόλαιο του (1,2 εκατομμύρια ευρώ μεικτά). Η αρχική ιδέα είναι να τον πουλήσει ή να τον δανείσει έναντι ποσού. Αυτή μάλλον εγκαταλείπεται άδοξα.

Ο Βόσνιος δεν παίζει. Είναι μονίμως εκτός αποστολής. Ο Κομπανί τον άφησε έξω κι από το ματς με την Σαρλερουά όπου οι «μωβ» των Βρυξελλών έχασαν με 1-0.

H συμμετοχή του στη συντριβή με 3-0 από τη Μπριζ στις 30 του περασμένου Οκτώβρη ήταν καταστροφική και η τελευταία του με την Αντερλεχτ.

Που θα παίζει ο Βράνιες από αρχές Γενάρη; Καλή ερώτηση. Ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ. Θέλει και τα λεφτά του από την Αντερλεχτ.

Η βέλγικη ομάδα όμως θέλει να γλυτώσει το συμβόλαιό του. Ποιος θα το καλύψει δίχως να δώσει ούτε ευρώ η ομάδα της βέλγικης πρωτεύουσας;

Ποιος θα κάνει πίσω; Θα βρεθεί ομάδα να του δώσει το ίδιο συμβόλαιο. Δύσκολο. Η Αντερλεχτ πάντως δεν υπολογίζει άλλο σε αυτόν και έχει βάλει «Χ» στα χρήματα που του δίνει ώστε να μειώσει το μπάτζετ της. Ο Βόσνιος διεθνής μετράει αντίστροφα. Κάτι περιμένει. Ολοι περιμένουν. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τη νέα του ομάδα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X