Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι «σκότωσε» τη Λεβερκούζεν στο 90'+3' -Ξανά πρώτη η Μπάγερν! (VIDEO)

Μπουντεσλίγκα: Ο Λεβαντόφσκι «σκότωσε» τη Λεβερκούζεν στο 90'+3' -Ξανά πρώτη η Μπάγερν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2020, έμελλε να κρίνει το ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga. Με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το δεύτερο εκ των οποίων στην εκπνοή της αναμέτρησης, η Μπάγερν νίκησε στην «Μπάι Αρένα» 2-1 τη Λεβερκούζεν και ανέβηκε ξανά στη… φυσική της θέση, στην κορυφή της βαθμολογίας, «εκθρονίζοντας» τη σημερινή αντίπαλό της.

Με τον ενθουσιασμό των πέντε διαδοχικών νικών (σε όλες τις διοργανώσεις) μέσα στον Δεκέμβριο, η Μπάγερ μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14΄ με ωραίο σουτ του Σικ, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος πάίκτης έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 43΄, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίλερ, και το ματς έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Κι ενώ φαινόταν ότι αυτό δεν θα έρθει, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ταλ έκανε λάθος, ο Κίμιχ (που επέστρεψε μετά από απουσία ενάμιση μήνα λόγω τραυματισμού) έκλεψε τη μπάλα, τροφοδότησε τον Λεβαντόφσκι και ο τελευταίος δεν λάθεψε, χαρίζοντας στη Μπάγερν τη νίκη και την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X