«Ραντεβού Τράμπζονσπορ με Λιβάγια» (ΦΩΤΟ)

«Ραντεβού Τράμπζονσπορ με Λιβάγια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα της Τραπεζούντας επιμένει για τον Κροάτη άσο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To θέμα Λιβάγια εξελίσσεται σε σήριαλ. Οι πιθανότητες παραμονής του στην ΑΕΚ είναι πολλές. Το θέμα θα το χειριστεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Κροάτη.

Ανταγωνιστής πάντως υπάρχει και είναι γνωστός: Η Τράμπζονσπορ. Στην Τραπεζούντα θεωρούν ότι έχουν ελπίδες για τον άσο της «Ενωσης».

Οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας πιστεύουν στην απόκτησή του και το όνομα του Λιβάγια παίζει δυνατά στα social media της γειτονικής χώρας.

Τα δημοσιεύματα πολλά. Το τελευταίο από το τοπικό 61medya αναφέρει σχετικά με τίτλο: «Η Τράμπζονσπορ επιμένει για τον Λιβάγια» (ο τίτλος στη φωτογραφία). Στο άρθρο έχει είδηση:

«Η Τράμπζονσπορ θέλει να πραγματοποιήσει την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είναι στη λίστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν έχει ακόμη αποκτηθεί.

Η «μπλε-μπορντό» (τα χρώματα της) προσπαθεί να βρει τη μέση λύση με τον επιθετικό, του οποίου το συμβόλαιο θα λήξει στο τέλος της σεζόν, και να κάνει αυτή τη μεταγραφή.

Εγινε γνωστό ότι η Τράμπζονσπορ θα συναντηθεί για άλλη μια φορά τις επόμενες μέρες με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτζί έχει ζητήσει να αποκτηθεί.

Η Τράμπζονσπορ σχεδιάζει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην επιθετική γραμμή προσθέτοντας τον Μάρκο Λιβάγια στις τάξεις της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X