Ενσταση καταθέτει ο Κολοσσός για το ματς με τον ΠΑΟΚ! (VIDEO)

Ενσταση καταθέτει ο Κολοσσός για το ματς με τον ΠΑΟΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ βιώνει στο πετσί του το σόου που έστησε κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… κάρμα επιστρέφει γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ βιώνει στο πετσί του το σόου που έστησε κόντρα στην ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες με τις ενστάσεις και τις φωνές.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Κολοσσό 85-84, όμως στην τελευταία φάση ο Έλστον Τέρνερ φαίνεται να έχει βγει άουτ με τη μπάλα και κανονικά το σουτ του δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Σύμφωνα με το sdna, οι άνθρωποι του Κολοσσού σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, με αφορμή τρεις φάσεις στα τελευταία εφτά δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Η πρώτη αφορά λανθασμένη αλλαγή κατοχής, αφού οι άνθρωποι της ομάδας της Ρόδου φωνάζουν πως η μπάλα βγήκε εκτός παρκέ από παίκτη του ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα υπάρχουν φωνές για μία επαναφορά του Μάλκολμ Γκρίφιν. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η μπάλα πάτησε έξω από την γραμμή και όχι μέσα στο παρκέ. Επιπρόσθετα, στην Ρόδο φωνάζουν και για το τελευταίο καλάθι, αφού τονίζουν πως ήταν δίποντο και όχι τρίποντο.

Eίναι σίγουρο ότι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, σχετικά με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και δίνει δικαίωμα στις ομάδες να υπολογίζουν στο ενδεχόμενο της ένστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X