Τσιγκρίνσκι: «Υπέροχος σύλλογος η ΑΕΚ -Να παίξουμε ξανά στο Champions League»

Τσιγκρίνσκι: «Υπέροχος σύλλογος η ΑΕΚ -Να παίξουμε ξανά στο Champions League»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε μέσο της Ισπανίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο της ΑΕΚ έπλεξε σε συνέντευξή του στην Ισπανία ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Μιλώντας στην La Vanguardia ο Ουκρανός σέντερ μπακ χαρακτήρισε την ΑΕΚ έναν υπέροχο σύλλογο και σημείωσε πως στόχος είναι να αγωνιστεί ξανά στο Champions League με την Ένωση. Υπογράμμισε πως του αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης πως έκλεισε το κεφάλαιο της Εθνικής Ουκρανίας για τον ίδιο.

 Η συνέντευξη του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

«Είμαι στην ΑΕΚ για πέμπτη σεζόν αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι βρίσκομαι σε παρόμοιο επίπεδο με πριν. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεταγραφή μου στη Μπαρτσελόνα, είναι προφανές ότι οι δυνατότητές μου θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλότερες. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είναι ένας υπέροχος σύλλογος και μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι έχασα πολύ χρόνο αναρρώνοντας από τραυματισμούς. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League ενάντια στις ισχυρότερες ομάδες, οπότε η μεταγραφή και η παρουσία μου στην ΑΕΚ είναι απολύτως το σωστό βήμα για μένα».

Για το εάν στους στόχους του είναι μια πιθανή επιστροφή στην εθνική Ουκρανίας απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα κεφάλαιο που κλείνει για εμένα. Η τελευταία μου κλήση στην εθνική ομάδα ήταν στα 24 μου χρόνια. Το 2018 δείξαμε εξαιρετικό πρόσωπο και κατακτήσαμε με τον Χιμένεθ το πρωτάθλημα. Είναι λογικό ότι περίμενα ένα τηλεφώνημα τότε. Αλλά ο προπονητής της Εθνικής Αντρέι Σεφτσένκο, πήρε τη σωστή απόφαση στηρίζοντας νεότερους παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X