Γκαρσία, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Σαραβάκος και Τσιάρτας -Οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν σκοράρει απευθείας από κόρνερ (VIDEO)

Γκαρσία, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Σαραβάκος και Τσιάρτας -Οι παίκτες της ΑΕΚ που έχουν σκοράρει απευθείας από κόρνερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία με το γκολ που πέτυχε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο Απόλλων-ΑΕΚ μπήκε σε μία μικρή λίστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να βρίσκεσαι σε μία λίστα μαζί με τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Δημήτρη Σαραβάκο και Βασίλη Τσιάρτα, είναι κάτι ξεχωριστό για κάθε παίκτη. Ο Λιβάι Γκαρσία με το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο Απόλλων-ΑΕΚ, κατάφερε να μπει σε αυτή τη λίστα.

Ο Γκαρσία κέρδισε το βραβείο του «Best Goal» για την 12η αγωνιστική της Super League με το εξωπραγματικό ποσοστό 73,80%, όμως το πραγματικό «βραβείο» είναι ότι κατάφερε να γράψει το όνομα του στην ιστορία της ΑΕΚ.

Γενικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν είναι είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν σκοράρει απευθείας από κόρνερ, η Ενωση όμως έχει την τύχη να έχει (πλέον) πέντε παίκτες της που το έχουν καταφέρει.

Ο Κώστας Νεστορίδης, ένας θρύλος για την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα τα απευθείας γκολ από κόρνερ, μάλιστα στην καριέρα του είχε σκοράρει 17 φορές με αυτό τον τρόπο.

Ενας ακόμη μετρ του είδους ήταν ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει σκοράρει δύο φορές με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος στις 3 Δεκεμβρίου 1995, με τη φανέλα της ΑΕΚ και εναντίον του ΟΦΗ σκόραρε για τελευταία φορά. Το 188ο τέρμα του στην Α εθνική, ήρθε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ενώ από στο πιο πρόσφατο παρελθόν συναντάμε τον Βασίλη Τσιάρτα ο οποίος με το μαγικό του αριστερό πόδι είχε σκοράρει δύο φορές από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, κόντρα στην Χιμπέρνιαν και κόντρα στον Εθνικό.

Εδώ και λίγες ημέρες η ΑΕΚ έχει και τέταρτο παίκτη που έχει σκοράρει από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, τον Λιβάι Γκαρσία. Και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερα γκολ με τον παρόμοιο τρόπο…

Το γκολ του Σαραβάκου κόντρα στον ΟΦΗ: 

Δείτε τα γκολ του Τσιάρτα: 

Και το τρομερό γκολ του Λιβάι Γκαρσία: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X