ΑΕΚ: «Ο πιο πιστός σου φίλος σε περιμένει τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! - Υιοθέτησε ένα αδέσποτο από το Αλσος» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Ο πιο πιστός σου φίλος σε περιμένει τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια! - Υιοθέτησε ένα αδέσποτο από το Αλσος» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαία κίνηση και πρωτοβουλία από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και τη Φιλοζωική πήρε πρωτοβουλία για την υιοθεσία με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα της πόλης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ με την σημαντική πρωτοβουλία

Ο πιο πιστός σου φίλος σε περιμένει τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όλα τα αδέσποτα σκυλάκια, που φιλοξενούνται εδώ και πολύ καιρό στις εγκαταστάσεις εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, πρέπει να βρουν αυτές τις μέρες μία ζεστή στέγη και την πραγματική φροντίδα!

Είναι χρέος όλων μας!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, η ΠΑΕ ΑΕΚ εντείνει την καμπάνια στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς!

Κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο βήμα για να δώσουμε φροντίδα και ζεστασιά στους τετράποδους φίλους μας, αλλά και για να επιδείξουμε, για μία ακόμα φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ο καλύτερός σου φίλος σε περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Αρκεί μία βόλτα στο πανέμορφο Αλσος της πόλης μας, προκειμένου να τον συναντήσεις και να τον υιοθετήσεις!

Τώρα, πλέον, μπορείς να του αλλάξεις τη ζωή!

Οσοι ενδιαφέρονται για υιοθεσία μπορούν άμεσα να απευθύνονται στην κυρία Άννα Μπερδέση (τηλ. 6934-874343), εκπρόσωπο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στην Επιτροπή Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά και στην κυρία Κυριακή Καραθανάση (τηλ. 6944-949741), εκπρόσωπο του Φιλοζωικού Συλλόγου στην ίδια Επιτροπή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X