Η αναγέννηση του Μπρούνο Ζουκουλίνι με τη Ρίβερ

Η αναγέννηση του Μπρούνο Ζουκουλίνι με τη Ρίβερ
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ οδηγεί τους "Μιγιονάριος" προς την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εψαχνε για ομάδα, “έφαγε πάγκο” όσο δεν πάει, αλλά τελικά ο Μπρούνο Ζουκουλίνι βρίσκει τον δρόμο του. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ μπήκε για τα καλά στην ομάδα της Ρίβερ Πλεϊτ και βιώνει τη δική του ποδοσφαιρική αναγέννηση.

Επαιξε λίγο στην “Ενωση” αφού τραυματίστηκε, αλλά πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του. Στη Ρίβερ εκμεταλλεύθηκε την απουσία του Νάτσο Φερνάντες, έπαιξε και σκόραρε στο Μοντεβιδέο στο τρομακτικό 6-2 επί της Νασιονάλ για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα του Μπουένος Αϊρες είχε νικήσει 2-0 στο “Μονουμεντάλ” και με σύνολο σκορ 8-2 πέρασε στους “4” του λατινοαμερικάνικου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηταν το τρίτο σερί γκολ του 27χρονου χαφ καθώς είχε σκοράρει πρόσφατα κόντρα στην Γοδοϊ Κρους, αλλά και στον πρώτο αγώνα με τη Νασιονάλ.

Στα ημιτελικά η Ρίβερ θα παίξει την πρόκρισή της κόντρα στη βραζιλιάνικη Παλμεϊρας του πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, Αμπελ Φερεϊρα.

Ο Ζουκουλίνι (Σουκουλίνι για τους Αργεντίνους) ήταν πάντα μια περίεργη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Εξαιρετικός παίκτης με προοπτικές για μεγάλη καριέρα. Στην ΑΕΚ μάλλον δεν είδαμε μεγάλα στοιχεία του ταλέντου του. Ο τραυματισμός δεν άφησε περιθώρια για περισσότερα. Παιδί της Ρασίνγκ Κλουμπ ήρθε στην «Ενωση» ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η αγγλική ομάδα τον είχε κάνει δικό της το 2014, αλλά κάθε χρονιά τον άλλαζε και ομάδα: Βαλένθια, Κόρδοβα, Μίντλεσμπρο και το δεύτερο μισό του 2016 στην ΑΕΚ. Επαιξε ελάχιστα πριν τραυματιστεί σοβαρά στο μετατάρσιο και γυρίσει στην Αγγλία για σοβαρή εγχείρηση. Τα χρόνια που ακολούθησε έπαιξε στις Ράγιο Βαγιεκάνο και Βερόνα, πριν τον αποκτήσει το 2018 η Ρίβερ Πλεϊτ.

Στο παλμαρέ του έχει πιστωθεί ο τίτλος του κυπελλούχου Ελλάδας με την ΑΕΚ το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X