Γκουαρδιόλα: «Δεν θα ξεκουράσω τον Ντε Μπρόινε, τον έχουμε ανάγκη»

Γκουαρδιόλα: «Δεν θα ξεκουράσω τον Ντε Μπρόινε, τον έχουμε ανάγκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προηγούμενα χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι είχε μετατραπεί σε ομάδα πολυβόλο που σκορπούσε τον πανικό σε όλες τις αντίπαλες άμυνες στην Premier League, όμως φέτος η επιθετική συγκομιδή της μόνο… Σίτι δεν θυμίζει.

Το 1-1 κόντρα στην Γουέστ Μπρομ την περασμένη Τρίτη ήταν η κορυφή του παγόβουνου, με τους πολίτες να μετρούν 18 γκολ μετά από 12 αγωνιστικές και να διαθέτουν μόλις την 11η καλύτερη επίθεση από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στη φετινή Premier League.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι η απόσταση από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ είναι στους 8 βαθμούς (έχε ματς λιγότερο η Σίτι) δημιουργεί έξτρα πίεση στους γαλάζιους του Μάντσεστερ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποκαλύπτει μάλιστα πως δεν σκοπεύει να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον Κέβιν Ντε Μπράινε το προσεχές διάστημα.

«Όχι, ο Κέβιν είναι πολύ σημαντικός για μας που δεν πρόκειται να κάτσει. Ξεκουράστηκε στο Champions League στο προηγούμενο διάστημα και τώρα τον χρειαζόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του σαββάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Σαουθάμπτον, ενώ ερωτηθείς για το πώς σκοπεύει να αλλάξει την κατάσταση όσον αφορά στο σκοράρισμα της ομάδας του, είπε:

«Θα αλλάξει με το να επιμένουμε, να επιμένουμε, να επιμένουμε. Εάν 25 σουτ δεν είναι αρκετά, πρέπει να κάνουμε και άλλα. Πρέπει να επιμένουμε, να έχουμε θετική σκέψη ότι κάποια ημέρα θα αλλάξει η κατάσταση. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να βάζουμε περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή και όταν έρθει η ώρα να βάζουμε τα γκολ και να παίρνουμε τις νίκες, η αυτοποπεποιθηση θα έρθει ξανά.

Πέρυσι πετύχαμε περισσότερα γκολ από την Λίβερπουλ. Δεχτήκαμε και πολλά αλλά τώρα χρειάζεται να σκοράρουμε περισσότερο, όλοι το ξέρουν αλλά δεν εξαρτάται από έναν συγκεκριμένο παίκτη. Όλοι μπορούν να σκοράρουν, εξαρτάται από την νοοτροπία και την επιθυμία. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δημιουργούμε ευκαιρίες και χρειάζεται να βελτιωθούμε. Δεν είναι μόνο ευθύνη των επιθετικών το γκολ. Όλοι όσοι παίζουν θα πρέπει να συμμετέχουν στη δημιουργία περισσότερων καθαρών ευκαιριών. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X